Stefan Jović više neće igrati za reprezentaciju Srbije

Reprezentacija 10. jun 202416:43 55 komentara
Guliver

Iskusni plejmejker okočnao igranje u dresu sa nacionalnim grbom.

Stefan Jović nije na spisku kandidata selektora Svetislava Pešića za nastup na Olimpijskim igrama. Za mnoge je ova informacija iznenađenje, s obzirom na to da se radi o vrlo značajnom igraču u prethodnim godinama za srpsku selekciju.

Bliži se EURO 2024!

Na ovoj adresi možete pročitati pravila igre, registrovati tim, napraviti privatnu ligu, pozvati prijatelje da vam se pridruže, a najbolji će osvojiti nagrade. Neka Fantasy igre počnu!

Sport klub saznaje da je plejmejker Valensije još pre dva meseca doneo odluku da je okončao reprezentativnu karijeru. Jović je sa srpskom selekcijom osvojio srebrnu medalju na Olimpijskim igrama u Rio De Žaneiru 2016, srebrne medalje na Mundobasketu 2014. u Španiji i 2023. na Filipinima, srebrnu medalju na Evrobasketu 2017. godine u Turskoj.

Povezano

Jović je 2013. godine bio član reprezentacije Srbije na Mediteranskim igrama kad je osvojena srebrna medalja, godinu dana kasnije bio je član ekipe koja je osvojila bronzu na Univerzijadi.

Prethodno, reprezentativnu karijeru su završila još dvojica dugogodišnjih članova Orlova, Nikola Kalinić i Nemanja Nedović.

Bonus video

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare