Musa se vraća na parket, na meti je Reala

Španija 13. maj 202219:48 0 komentara
Telemach

Džanan Musa, reprezentativac Bosne i Hercegovine, momak koji je odigrao sjajnu sezonu u dresu Breogana, momak koji ima NBA iskustvo, prošao je kroz težak period u proteklih mesec dana jer je doživeo izuzetno opasnu povredu, ali je na svu sreću, sve prošlo bez većih posledica.

Prema pisanju španskih medija, kao i medija u BiH, Musa je počeo da trenira, Bregan u poslednjem kolu ligaškog dela takmičenja igra protiv Unikahe, a Musa će gotovo sigurno biti u sastavu tima.

Na društvenim mrežama, navijači Breogana ovaj meč najavljuju kao “poslednji ples Muse u dresu Breogana”.

“Bilo mi je prelepo u Breoganu. Imao sam sjajnu saradnju sa svima u klubu, a navijači su posebna priča. Zaista sam posle dužeg vremena uživao u košarci, a to se odrazilo i na partije koje sam pružao. Cenim i poštujem sve rivale i igrače, ali iskreno, smatram da sam zaslužio MVP priznanje za ligaški deo takmičenja”, naglasio je Musa u razgovoru sa portal Sport ba.

fiba.basketball

U međuvremenu, Musa je na meti velikog broja klubova iz Evrolige i NBA lige, a kako sada stvari stoje, reprezentativac Bosne i Hercegovine bi veoma lako mogao da završio u Realu, koji planira da osveži ekipu za narednu sezonu, a pred toga da se bori za titulu, kako u Španiji, tako i na finalnom turniru Evrolige u Beogradu.