Mijailović: Partizan ima nepijatelje u suprotnom taboru

Srbija KLS 21. dec 201718:25 > 18:26
KK Partizan NIS/Miroslav Todorović

Predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović rekao je na novogodišnjem koktelu da crno-beli imaju mnogo neprijatelja i da je potrebno da svi u klubu budu jedinstveni.

On je posebno istakao „neprijatelje iz suprotnog tabora“ i dodao da ima nameru da vrati Partizan tamo gde je bio.

„Zahvalimo bih se pre svega igračima koji se u ovakvom moment i teškim trenucima bore da opravdaju naše poverenje i naša očekivanja, kao i svim ostalim ljudima iz kluba koji vredno rade u protekla dva meseca u rešavanju mnogobrojnih problema“, rekao je Mijailović i istakao da ne želi da govori o problemima u kojima se nalazi Partizan:

„Neću govoriti o problemima Partizana, govoriću o budućnosti, jer svima onima koji su zabrinuti zbog tekstova poslednjih dana koji su izašli u medijima je jasno da je situacija da moramo da se sukobimo sa problemima. Više ne možemo da bežimo, da molimo na kolenima… Treba nam dobra atmosfera, dobro se svi razumemo u sport, znam da svi želimo jak Partizan. Za to je potrebno malo strpljenja,“ poručio je prvi prvi čovek kluba iz Humske i nastavio monolog:

„Obećavam da me ništa neće uplašiti, ništa me neće skloniti sa ovoga puta jer želim da napravim od Partizana ono što je bio. Danas imamo mnoge neprijatelje, i u suprotnom taboru, imamo nažalost neprijatelje sa mnogih strana koji ne vole Partizan. U ovim trenucima moramo biti jaki i pokazati jedinstvo. Partizan mora da postoji i on će i postojati“, rekao je Mijailović na promociji kalendara crno-belih za 2018. godinu.

Jedan od najvećih problema pojavio se u četvrtak kada je Duško Vujošević dobio spor sa bivšim klubom, pa Partizan u narednih sedam dana mora da mu isplati 113.000 evra.

Inače, promociji kalendara prisustvovali su predsednik i generalni sekretar KSS Predrag Danilović i Dejan Tomašević, Vlada Dragutinović, menadžer Miško Ražnatović, Savo Milošević, pevač Aco Pejović…