Džoker srušio Vrščane, Čačani i Dorćolci sigurni

SK

U subotu su na programu bila tri susreta 10. kola Košarkaške lige Srbije: Čačak 94 - Mladost 80:65, Tamiš - Dinamik 67:73, Džoker - Vršac 90:82.

Povezane vesti

Čačani su većim delom susreta imali osetno vođstvo, koje su Zemunci ugrozili samo u trećoj četvrtini, kada su napravili preokret, ali domaći su ubrzo ponovo preuzeli inicijativu.U pobedi svog tima Aleksander Paliam je učestvovao sa 14 poena, skokom i 2 asistencije, a Nikola Gašić sa 14 poena i 6 skokova. U Mladosti, takođe 14 poena postigao je Vuk Vulikić, koji je dodao 2 skoka i 5 asistencija, a po 13 poena upisali su Lazar Vasić (2 skoka i 3  asistencije) i Čedomir Matić (6 skokova i 1 asistenciju).

Na meču u Pančevu u prvom poluvremenu bilo je više preokreta, da bi Dinamik u nastavku preuzeo potpuno kontrolu nad igrom i rezultatom. Kod Dorćolaca Džered Pen je zabeležio 16 poena i 5 skokova, Uroš Paunović 13 poena, skok i 4 asistencije, a George Blagojević 11 poena, 9 skokova i 3 asistencije. 

Džoker je zaustavio Vrščane krajem trećeg perioda i početkom četvrtog napravio odlučujući preokret. Matija Milin je za Somborce uknjižio 22 poena, 8 skokova i 2 asistencije, a Aleksa Jugović 16 poena, 2 skoka i 4 asistencije. U poraženoj ekipi Stefan Simić je ubacio 16 poena i dodao 2 skoka i 4 asistencije, a Nelson Haskin 13 poena i 2 skoka.

Bonus video

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare