Žoc: Ovakvo šikaniranje nisam doživeo, ja na vi, oni na ti!

Srbija KLS 27. maj 202422:32 107 komentara
ABA/Dragana Stjepanović

Košarkaši Partizana igraće majstoricu za plasman u finale šampionata Srbije. Izabranici Željka Obradovića slavili su u prvom meču sa 82:72, u drugom su poraženi sa 92:88, pa će finalista biti poznat posle duela u „Areni“, koji je na programu 30. maja.

Za razliku od Partizana, Zvezda je imala prilično lak posao protiv FMP Železnika. Dobila je prvi meč sa 97:87, drugi sa 98:75, pa sada čeka ime rivala u borbi za još jedan trofej u sezoni.

„Čestitam ekipi Mege na pobedi. Probaćemo da se pripremimo za majstoricu. To bi bilo to“, rekao je Željko Obradović, a s obzirom da nije bilo pitanja, Željko je ponovo uzeo reč:

„Sada se jasno vidi kakva je liga u pitanju, a to sam nagovestio posle poraza u finalu ABA lige. Gospodin delegat je ovde, valjda će neko povesti računa u ovome u periodu koji sledi, jer protiv nekih stvari jednostavno ne možete“.

Obradović je nastavio u dahu:

„Prvi put u životu sam doživeo da se sudijama obraćam na vi, a oni meni sa ti. To šikaniranje tokom meča nisam doživeo. Obraćam se sudijama na vi, a oni mi kažu sedi dole i pusti me da sudim. Moje pitanje je glasilo da li imam pravo na čelendž. Takva je liga, sve smo ovo očekivali, iznenađenja nema“.

Sledi majstorica u Areni, a rivala u finalu čeka Crvena zvezda.

Bonus video

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare