Đorđević: Zadovoljan sam rezultatom, nisam igrom!

ULEB Eurocup 19. dec 201723:38 > 23:39
Alex Grimm/Bongarts/Getty Images

Aleksandar Đorđević selektor reprezentacije Srbije i trener Bajerna, bio je zadovoljan pobedom, ali ne i igrom koja je prikazala njegova ekipa protiv Budućnosti.

„Znao sam da nas čeka teška utakmica. Upozoravao sam igrače da će Budućnost igrati rasterećeno, da ima kvalitet i da je izuzetno opasna. To očigledno nije bilo dovoljno. Imali smo periode igre kada je sve bilo kako treba, ali je mnogo više bilo onih koje nisam želeo da vidim“ rekao je Đorđević i nastavio: „Budućnost je pokazala potencijal i kvalitet. Borili su se momci iz Podgorice od prvog do poslednjeg minuta. Svaki put kada bi uspeli da pobegnemo oni bi se vraćali šutevima za tri poena. U samoj završnici, šut je stao mi smo to iskoristili i stigli do pobede“ rekao je Aleksandar Đorđević.

Bajern u grupnoj fazi Evrokupa nije osetio gorčinu poraza. Ima skor 9-0 i u poslednjem kolu gostuje Ređo Emiliji. S druge strane Budućnost na svom terenu čeka Lietkabilis i za razliku od Bajerna koji je odavno obezbedio mesto u TOP 16, šampionu Crne Gore treba pobeda u poslednjem kolu.