AT: Neke stvari su dobre, a za neke nemam objašnjenje

ULEB Eurocup 20. nov 201922:17 > 22:20
KK Partizan NIS

Košarkaši Partizana su pobedom nad Ritasom u osmom kolu Evrokupa obezbedili plasman u drugu fazu takmičenja, a trener crno-belih Andrea Trinkijeri imao je na čemu da čestita svojim igračima, ali i šta da im zameri.

Partizan je slavio rezultatom 86:81 u meču u kojem je srpski vicešampion demonstrirao i svoje dobre i svoje loše strane.

Postoje stvari koje smo večeras radili veoma dobro. Sa druge strane, tu su stvari za koje trenutno apsolutno nemam objašnjenje“, izjavio je Andrea Trinkijeri.

Ono što je bitno je da smo završili posao i da smo se plasirali u drugi krug. Ipak, evidentno je da postoji mnogo stvari na kojima moramo da radimo“, dodao je italijanski stručnjak.

Najviše me je brinulo što smo pravili razliku, ali nismo znali kako da je sačuvamo. To je jedna od stvari koje treba da poboljšamo“, zaključio je trener Partizana.

Partizan u narednom kolu Evrokupa gostuje Lokomotivi Kubanj u Krasnodaru i sledi mu borba za prvo mesto tabele sa Venecijom, pošto je već ranije obezbedio plasman sa barem druge pozicije.