Partizan kreće iz Badalone, Venecija prva gostuje

ULEB Eurocup 10. jul 202015:41 > 15:45
ABA/Partizan NIS

Objavljen je kalendar prve faze Evrokupa koja počinje 30. septembra kada će Partizan biti gost Huventudu u Badaloni. U istom kolu Budućnost dočekuje Brešu u grupi B, a Cedevita Olimpija gostuje Nanteru u grupi D.

Partizan će odmah na početku gostovati klubu kog je pobedio u najvećoj utakmici u svojoj istoriji. Huventud će ugostiti Partizan 30. septembra u prvom kolu prve faze Evrokupa, a potom će 7. oktobra u Beogradu biti i prvi Partizanov meč kod kuće. Gostovaće Venecija koja je prošle sezone jedina koja je dobila crno-bele u „Beogradskoj areni“. Posle te prilike za revanš Partizan je još jednom na putu i gostovaće Uniksu 14. oktobra, a nedelju dana kasnije je još jedno gostovanje i to u Istanbulu protiv Bahčešehira.

Prvu polovinu prve faze Partizan završava protiv Burga u Beogradu 28. oktobra, i vezaće dva meča kod kuće jer potom sledi i dolazak Huventuda u Beograd. U sedmoj rundi je Partizan u Veneciji, u osmoj i devetoj je beogradski tim domaćin i to Uniksu i Bahčešehiru, da bi u poslednjem kolu gostovao Burgu.