Jovanović: Nema odluka, pitajte predsednika da li će ih biti

KK Budućnost Voli/Filip Roganović

Tačno 55 minuta nakon što je sirena označila kraj utakmice sa Gran Kanarijom, Vladimir Jovanović je izašao iz svlačionice Budućnosti.

Tri minuta pre njega je sastanak sa stručnim štabom i igračima završio predsednik Dragan Bokan, koji je bio ljut zbog najtežeg poraza u Evrokupu u „Morači“. U holu najveće crnogorske dvorane je samo u prolazu rekao da nikakva odluka nije doneta, ali se u narednim danima mogu očekivati kazne za ekipu. I 49-godišnji Čačanin je bio razočaran.

„Loša utakmica svih 40 minuta. Prvo poluvreme iz Trenta nas je pratilo i ovde, bio je jako loš pristup u odbrani, dozvolili smo mnogo lakih šuteva, a Gran Kanarija je imala gotovo 60 odsto šuta za tri u prvom poluvremenu. Gosti su našli odličan ritam u napadu i držali ga do kraja. Nisam uspeo da nađem petorku koja bi bila odbrambeno čvršća, kako bismo postigli lake poene. Čak i kad bismo to uspevali, promašivali smo neka polaganja“, rekao je Jovanović koji nije dao obaveznu izjavu posle meča za Sport Klub koji je brodkaster takmičenja.

Na pitanje da li je Bokan doneo neku odluku, šef stručnog štaba je odgovorio:

ABA/Dragana Stjepanović

„Nema odluka, a da li će ih biti pričajte sa predsednikom. Ovakva utakmica zahteva pozornost, ne samo mene kao trenera, već čitavog kluba. To nije ni prvi ni poslednji put. Nadam se da ćemo izaći iz ovoga. Pre deset dana sve je bilo sjajno, ali se sve okrenulo za 180 stepeni. Moramo da odreagujemo kako bi trebalo“.