Mijailović: Imamo dogovor sa Trinkijerijem i Nikolićem

ULEB Eurocup 29. okt 202120:41 > 20:549 komentara
KK Partizan NIS

Andrea Trinkijeri i Aleksej Nikolić tužili su Košarkaški klub Partizan zbog neizmirenih dugovanja pa su crno-beli od Košarkaškog arbitražnog tribunala (BAT) dobio zabranu dovođenja novih igrača.

Nekadašnji trener i igrač, Andrea Trinkijeri i Aleksej Nikolić tužili su Partizan zbog neisplaćenih dugovanja.

U izjavi za Sport Klub predsednik Partizana Ostoja Mijailović kaže da je informacija o zabrani dovođenja igrača zbog dve tužbe tačna.

„Imamo dva aktivna slučaja, to je tačno, radi se o tužbama koje su podneli Andrea Trinkijeri i Aleksej Nikolić. Ali, već smo postigli sporazume i ta zabrana će uskoro biti ukinuta. Već smo poslali finalnu saglasnist BAT o dogovorenoj dinamici isplate tih potraživanja zbog kojih je klubu izrečena zabrana dovođenja igrača. Zabrana i dalje formalno stoji. radi se o tužbama koje su podneli Andrea Trinkijeri i Aleksej Nikolić“, rekao je Mijailović za Sport Klub.

„Nije slučajno da se ova vest sada širi iako nije nova. Na sajtu FIBA jasno piše od kada postoji taj administrativni problem. Znamo kako se vesti plasiraju i kome je cilj da se pokaže u javnosti kaka nešto u Partizanu ne valja. Ne dešava se ništa što bi trebalo da brine bilo koga ko voli Partizan“, drekao je prvi čovek crno-belih.

Nikolić je dres Partizana nosio od 2018. do 2021. godine, a jednu sezonu je u tom periodu proveo na pozajmici u Trevizu.

Trinkijeri je crno-bele sa klupe vodio od 2018, a saradnja je prekinuta uoči početka prošle sezone, godinu dana pre isteka ugovora.

BAT je crno-belima izrekao zabranu dovođenja igrača još 15. oktobra.

Komentari

Vaš komentar