Uniks zadržao Perasovića, ne daju ni Hezonju

Roman Kruchinin/Euroleague Basketball via Getty Images

Predsednik Uniksa Jevgenij Bogačev rekao je da će Velimir Perasović i sledeće sezone ostati na mestu trenera tima iz Kazanja.

Povezane vesti

Ruski klub je prošlog leta sa 57-godišnjim hrvatom potpisao ugovor 1+1, a prvi čovek Uniksa nedavno je izjavio da je klub dao ponudu Perasoviću za nastavak saradnje i da čeka odgovor.

„U ugovoru hrvatskog trenera pisalo je da će odluku o radu u Uniksu doneti do 15. juna. I juče je Velimir rekao da će nastaviti da radi sa našim timom. Kako mi je rekao, njemu u Kazanju odgovara apsolutno sve visina ugovora, infrastruktura, odnos kluba prema njemu,“ rekao je Bogačev.

Mario Hezonja
2021 Euroleague Basketball

Ruski mediji navode da sada postoje dobre šanse da u Tatarstanu ostane i Mario Hezonja, koji je u Uniks došao isključivo zbog svog sunarodnika.

„Mislim da ćemo Marija nagovoriti da ostane u klubu jer njegov ugovor ima opciju da produžimo na još godinu dana,“ dodao je Bogačev.

Hrvatski košarkaš je imao sjajnu sezonu u dresu tima iz Kazanja i nije tajna da bi u svojim redovima voleli da ga vide brojni Evroligaški klubovi, ali u Rusiji bi mogao više da zaradi.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi ko će ostaviti komentar!