Zagorka Žeravica za SK: Srbija nastavila dobru tradiciju

Zagorka Žeravica
Zagorka Žeravica; Foto: SK

Među gošćama Sport Kluba na zajedničkom gledanju duela Srbije i Francuske na Mundobasketu bila je i Zagorka Žeravica, kako sama kaže nekada Simić. Sjajna košarkašica i supruga Ranka Žeravice kaže da je veoma ponosna na svoje naslednice.

FIBA Watch party

„Izgleda da je u ovoj bivšoj Jugoslaviji jedina Srbija ostala od ženskih ekipa koja nastavlja dobru tradiciju. Ja se zaista ponosim kada pomislim u kakvim smo uslovima radile i trenirale, kako smo autobusima putovale koji su se kvarili usput i opet pobeđivale. Dobro, nije bilo medalja tokolo. Ali, bilo je četvrto, peto mesto zagarantovano našoj reprezentaciji. Ali, u kakvim uslovima je sve to bilo to je bilo fantastično“, rekla je Zagorka u razgovoru sa našom Ninom Radojević Spasojević.

„Ja se tako ponosim ovim devojkama danas! Ovo je divno! S obzirom da smo se sveli na malu državu, na mali broj stanovnika i da je sve manja selekcija, ligu nemamo jaku, a opet smo uspeli, pre svega Marina Maljković, alal joj vera, ona je zaista čudo i napravila je čudo od ovih devojaka, prenosi na njih svoj entuzijazam, svoje znanje i zaista je ovo da budemo veoma ponosni, šta god da ova ekipa učini“, dodala je Zagorka.

Sve što nam je Zagorka rekla nalazi se u videu ispod.

Mundobasket možete da pratite na Sport Klubu uz SBB ukoliko još niste korisnik SBB usluga – put EON aplikacije uz EON Mini paket van SBB mreže preko bilo kog interneta u Srbiji. EON Mini dostupan je za 1.299 dinara, bez ugovorne obaveze u narednih 30 dana.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi ko će ostaviti komentar!