Janić: Čestitke Zvezdi, to što radi Matijašević je jadno

Bojan Janić
FOTO: Liga/OSSRB

Posle poraza od Crvene zvezde, Bojan Janić, trener Partizana Efbet, dao je svoje viđenje meča, ali se osvrnuo i na incidentnu situaciju, koju je imao sa strategom crveno-belih, Nikolom Matijaševićem.

Povezana vest

„Pre svega, čestitke Zvezdi na fenomenalnoj partiji. Mislim da pružaju najbolje utakmice od početka sezone, a pogotovo je to danas bio slučaj. Ovo je bila najvažnija utakmica do sada, a mi smo pretrpeli i treći poraz od Zvezde. Definitivno imamo neki psihološki problem, pogotovo što smo na ovakav način izgubili kod kuće. Pokušaćemo da ga rešimo, jer će potencijalno sezona iz snova za nas biti gotova. Svakako da smo mi već uradili nešto lepo, ali ako izgubimo u subotu nikome neće biti svejedno.“, rekao je 41-godišnji Janić, a onda dodao:

„Što se tiče incidenta, nimalo mi nije žao, ali sam trebao da reagujem ranije. Tog čoveka neću nazvati kolegom i samo zato što je stariji, neću pominjati to šta sam mu sve izgovorio, a i šta su mu rekli drugi. Mislim da je to što on radi nešto najodvratnije što sam video u mojoj karijeri, koja sa juniorskim stažom traje sveukupno 30 godina. Nikada nisam video trenera koji tako provocira protivničke igrače. Sudije tu jednostavno ne mogu ništa, jer on to radi na veoma perfidan način. Baš užas, ne znam šta više da kažem. Nadam se da momci neće pasti pod taj uticaj u sledećoj utakmici, inače može biti svašta. Baš je jadno, da jadnije ne može biti, to što taj čovek radi“, završio je izlaganje prilično emotivni Janić.

Nikola Matijašević
FOTO: Liga/OSSRB

Komentari (0)

Vidi sve komentare