Put od 28 sati, pa trening, u sredu prvi meč sa Slovenijom

Guliver

Muška odbojkaška odbojkaška reprezentacija Srbije odradili su trening u Nagoji gde će do nedelje igrati na turniru prve sedmice Lige nacija protiv Slovenije, Kine, Japana i Poljske, saopštio je OSS.

U saopštenju se navodi da su odbojkaši Srbije proveli 28 sati u putu od Beograda do Nagoje. Izabranici Igora Kolaković su odradili i jedan trening u teretani.

Povezano

Srbija će prvi meč u Ligi nacija odigrati u sredu od osam sati protiv Slovenije, a dan kasnije sastaće se u isto vreme sa Kinom. Srbija će u petak od 12.40 sati igrati sa Japanom, a u nedelju od 8.40 časova sa Poljskom. Na turniru će u Japanu igrati i Francuska, Bugarska i Iran.

Srbija će tokom druge sednice u Roterdamu igrati protiv SAD, Nemačke, Italije i Holandije. U Holandiji će igrati i Poljska, Iran i Kina.

Srbija će u Anahajmu igrati tokom treće sedmice protiv Argentine, Kube, Francuske i Bugarske. U SAD će, pored domaćina igrati i Iran i Nemačka.

Sve utakmice V Lige nacija 2023. direktno prenosi TV Sport Klub.

Liga nacija će biti odigrana od šestog juna do devetog jula, a finalni turnir je na programu od 19. do 23. jula u Gdanjsku.