Brejdi završio na ušivanju, da li čeka Jaguare?

NFL 20. jan 20182:14 > 2:15
Maddie Meyer/Getty Images

Kvoterbeku Nju Ingland Petriotsa Tomu Brejdiju navodno je bilo potrebno ušivanje desne ruke posle incidenta na treningu u sredu, kada je desnom rukom udario kacigu svog saigrača.

NBC prenosi da je Brejdi ‘zaradio’ četiri šava na zglobu, ali nije pretrpeo nikako oštećenje ligamenta ili frakturu, pa ne bi trebalo da ima bilo kakvih problema. Pojedini mediji su izvestili da Brejdi bez problema bacao loptu na treningu u petak, ali da mu je u trenutku kada se povredio ruka bila oblivena krvlju.

Brejdi je u petak ograničeno trenirao sa timom, a pod znakom pitanja je za nedeljnu utakmicu sa Džeksonvil Džeguarsima u borbi za titulu u Američkoj fudbalskoj ligi. Zbog povrede je propustio trening u četvrtak.

Legendarni kvoterbek je nosio rukavice na obe ruke tokom treninga u petak, kao i tokom konferencije za medije koja je potom usledila, ali nije komentarisao svoju povredu. Navodno je samo na pitanje da li će igrati protiv Džeguarsa odgovorio: „Videćemo“.

Brejdi je u trijumfu nad Tenesi Tajtansima u divizijskoj rundi plej-ofa NFL bacio za 337 jardi i tri tačdauna. U nedelju tim iz Bostona dočekuje tim koji je drugi u celoj ligi po najmanjem broju primljenih poena tokom utakmica u regularnom delu sezone.

Duel između Petriotsa i Džeguarsa na programu je u nedelju od 21.05, uz direktan prenos na Sport Klubu 1.