Baltimor konačno nekog potpisao

NFL 24. mar 202319:48 6 komentara
Nelson Agolor
REUTERS/Matt Krohn

Baltimor Rejvensi bili su neočekivano mirni u dosadašnjem toku prelaznog roka za slobodne agente. Ipak, i oni su konačno ozvaničili jedan potpis. U pitanju je Nelson Agolor.

Ono što najviše zaokuplja pažnju franšize iz Baltimora je situacija oko Lamara Džeksona. Međutim, navijače je uznemirila činjenica da su Rejvensi jedini, pored Džeksonvila, koji nisu doveli nijednog slobodnog agenta.

I taj dan je konačno došao. Dvostruki superboul šampion potpisao je dojučerašnjeg risivera Nju Ingland Petriotsa Nelsona Agolora. Veoma važan potpis, s obzirom da je pojačan hvatački korpus, koji je u prošlosti označen kao najveća ahilova peta ovog tima.

Agolor je u NFL došao 2015. kao 20. pik na draftu izabran od Filadelfije. Sa Iglsima je proveo pet sezona, a učestvovao je i u osvajanju Lombardijevog trofeja. Potom je 2020. odigrao sezonu u Las Vegas Rejdersima, gde je imao najviše uhvaćenih jardi u karijeri – 896, kao i najviše tačdaunova – osam. Poslednje dve sezone proveo je u Nju Inglandu, a ni u jednoj nije uspeo da dobaci do 500 uhvaćenih jardi i četiri tačdauna.

Potpisao je jednogodišnji ugovor vredan 3.25 miliona dolara.

Komentari (6)

Vidi sve komentare