Brejdi „kontrirao“ Erijansu kako bi pomogao Gronku

NFL 11. jan 20220:21 2 komentara
Tom Brejdi Rob Gronkovski
REUTERS/Brian Snyder

Tampa Bej Bakanirsi i pre poslednjeg kola obezbedili su titulu Juga NFC. A kako nisu nikako mogli da završe kao prvi u NFC, praktično meč protiv Karoline nije imao preteran značaj. Ali Brejdi nije pristao da odmara, iako je to trener Brus Erijans tražio, jer je želeo da bude na terenu.

Iako je Erijans tražio od svog kvoterbeka da napusti igru u četvrtoj četvrtini, Brejdi se na neki način oglušio o taj zahtev. Rekao je treneru da želi da ostane na terenu, iako je sve bilo rešeno na utakmici.

Razlog je bio da pomogne svom prijatelju Robu Gronkovskom da ispuni dva bonusa. Prvi za 750 uhvaćenih jardi u sezoni, a drugi za 55 hvatanja u sezoni. Za prvi mu je bilo potrebno 85 jardi, a za drugi samo sedam hvatanja. Oba bonusa vrede 500.000 dolara.

Na kraju legendarni tandem uspeo je u ostvarenju cilja, ali bio je zanimljiv komentar Tonija Roma (stručni konsultant na televiziji) koji se zapitao čija će moć biti veća, Brejdijeva ili Erijansova. Naravno da je Erijans izašao u susret Brejdiju, a Gronk je imao komentar i na eventualnu odluku da mu je rezervni kvoterbek bacao lopte.

– Onda bih njega vodio na večeru – rekao je kroz smeh Gronkovski.

Inače Gronkovski je na ovoj utakmici 32. put u karijeri zabeležio 100 i više uhvaćenih jardi i postao novi rekorder kada je ta brojka u pitanju. Prethodni je držao Toni Gonzales.

Tampa Bej Bakanirsi u vajld kard rundi dočekaće Filadelfija Iglse.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare