Brejdi razmišlja o povratku, tri tima dolaze u obzir

NFL 13. apr 20240:53 0 komentara
Tom Brejdi
Douglas P. DeFelice/Getty Images

Po mnogima najveći NFL igrač svih vremena Tom Brejdi nije odbacio mogućnost da se vrati na teren iz penzije, a otkrio je i poziv kojih timova bi prihvatio.

Fenomenalni kvoterbek penzionisao se u dresu Tampa Bej Bakanirsa na kraju prošle sezone, ali je otkrio da razmišlja o povratku. Ipak, za tako nešto nije dovoljna samo njegova želja, već moraju vlasnici ostalih timova da daju saglasnost, pošto je u procesu ulaska u vlasničku strukturu Las Vegas Rejdersa.

– Nisam protiv te ideje kategorički. Ne znam da li bi me pustili pošto postajem vlasnik NFL tima, ali ne bih isključio. Održavam formu, uvek ću biti sposoban da bacam loptu, tako da bi ovo mogao da bude povratak sličan Majklu Džordanu. Nemam ništa protiv toga – rekao je Brejdi.

Otkrio je i da bi prihvatio poziv tri tima. U pitanju je tim u kojem je proveo najveći deo karijere Nju Ingland Petriotsi i sa kojima je osvojio šest šampionskih prstenova. Zatim tim za koji je navijao u detinjstvu San Francisko Fortinajnersi, a treći?

– Las Vegas Rejdersi.

Petriotsi će sada na draftu ići po kvoterbeka, Fortinajnersi imaju Broka Pardija. Ali Rejdersi trenutno imaju samo O’Konela i spekuliše se da bi mogli da idu u drugoj rundi drafta po Majkla Peniksa. Tako da nekako Rejdersi deluju kao najlogičnija opcija i čak se ne bi smatrala kao nemoguća misija da Brejdi zaigra bar sezonu za tim čiji bi vlasnik uskoro mogao da postane.

Bonus video

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi ko će ostaviti komentar!