Daren Voler objavio povlačenje

NFL 10. jun 202416:36 0 komentara
Daren Voler
Ethan Miller/Getty Images

Dojučerašnji tajt-end Njujork Džajentsa Daren Voler pomalo iznenada objavio je da planira da se povuče od aktivnog igranja.

Bliži se EURO 2024!

Na ovoj adresi možete pročitati pravila igre, registrovati tim, napraviti privatnu ligu, pozvati prijatelje da vam se pridruže, a najbolji će osvojiti nagrade. Neka Fantasy igre počnu!

Voleru je 31 godina i posle osam sezona odlučio je da je kraj. Doduše, u poslednje tri godine imao je problema sa povredama i ni u jednoj od njih nije uspevao da dosegne učinak od 1.000 uhvaćenih jardi, pa je verovatno i taj aspekt uticao na ovu odluku.

– Odlučio sam da se penzionišem. Kakvo putovanje i hvala ti Bože. Otišli smo dalje nego što sam mogao da zamislim. Mnogo sam zahvalan ljudima sa kojima sam mogao da se povežem i stvorim uspomene za ceo život. Volim vas sve – napisao je Voler na Instagramu.

Na prvu se ovo čini prilično iznenada, ali Voler je već u martu najavio da donosi „odluku.“ Već tada se moglo naslutiti da namerava da se povuče.

Zanimljiv NFL put imao je Voler. Draftovan je 2015. od strane Baltimora, ali nije uspeo da se nametne. Čak je u trećoj sezoni bio suspendovan zbog korišćenja nedozvoljenih sredstava. Potom odlazi u Rejderse i tamo pokazuje pun potencijal. U sezonama 2019. i 2020. prebacuje magičnu granicu od 1.000 uhvaćenih jardi (1.145 i 1.196) što mu donosi 2020. izbor za Pro Boul.

A onda kreću problemi sa povredama i trejd u Njujork Džajentse 2023. Posle jedne sezone u Velikoj jabuci Voler je objavio povlačenje.

Bonus video

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi ko će ostaviti komentar!