Džetsi ozvaničili dolazak Heketa

NFL 26. jan 202318:561 komentar
Guliver

Posle razgovora usledio je odmah i posao. Njujork Džetsi angažovali su Natanijela Heketa kao novog ofanzivnog koordinatora.

U Džetsima su procenili da najviše može da se radi na napadu, kada je u pitanju potencijal, inače veoma talentovane ekipe. Međutim, nisu potrošili mnogo vremena u traženju pravog čoveka za ofanzivnog koordinatora.

Praktično je prva ideja bio Heket i očigledno se nije mnogo čekalo na realizaciju posla. Heket je ove sezone radio kao glavni trener Denver Bronkosa, ali ako bi mu se samo taj period gledao u CV, ne bi bio nimalo impresivan.

Napad ekipe iz Kolorada, koju je pojačao kvoterbek Rasel Vilson bio je sve, samo ne onakav kakav se očekuje da bude dobar napad. Na kraju Heket je i dobio otkaz po završetku sezone.

Ipak, u Džetsima su se vodili onim što je Heket radio kao ofanzivni koordinator, a bio je u Grin Bej Pekersima i sa njim u personelu napad koji je predvodio na terenu Eron Rodžers imao je jako dobre brojke. U Njujorku se nadaju da bi moglo tako nešto da se ponovi.

Možda glavno pitanje je ko će biti kvoterbek Džetsa? Deluje da franšiza nema nameru da se uzda u ovogodišnje „perjanice“ Zeka Vilsona i Majka Vajta, a da bi veteran Džo Flako ipak poslužio kao podrška. Spekulisalo se o Dereku Karu, još važećem kvoterbeku Rejdersa, ali i o Tomu Brejdiju. A ko zna, možda dođe i do ponovnog sastajanja sa Eronom Rodžersom, za koga se, malo malo, govori da bi mogao da napusti Grin Bej.

Komentari

Vaš komentar