Fuler završio sezonu

Tim Warner/Getty Images

Vajd risiver Hjuston Teksansa Vil Fuler objavio je da je suspendovan na šest utakmica, što znači da neće moći da pomogne ekipi do kraja sezone.

Sjajni hvatač suspendovan je zbog korišćenja nedozvoljenih sredstva, a prvi je informaciju o tome upravo on podelio preko Instagrama.

povezane vesti

Ranije ove godine jedan lekar mi je prepisao lek za koji me je ubeđivao da se ne nalazi na zabranjenoj listi NFL. Kako se ispostavilo, moje poverenje prema ovom profesionalcu nije bilo na mestu, jer se ovaj lek nalazi na zabranjenoj listi NFL. Zbog te greške suspendovan sam šest utakmice. Želim da se iskreno izvinim Teksansima i svim navijačima zbog ove greške. Želim da ovo ostavim iza sebe i vratim se bolji nego ikad u 2021. – napisao je Fuler na Instagramu.

Odlaskom Diandrea Hopkinsa Fuler je postao prvi hvatač Teksansa. Pride, ove sezone za razliku od ranijih nije imao problema sa povredama i ove sezone je ostvario najbolji učinak od 879 uhvaćenih jardi uz osam tačdauna. Ipak, do kraja neće pomoći ekipi koja je dobrim igrama u poslednje vreme uhvatila priključak u borbi za plej-of.