Hvatač Minesote spasao vozača iz automobila u plamenu!

NFL 7. mar 202320:21
Kej-Džej Ozborn
Stephen Maturen/Getty Images

Vajd risiver Minesota Vajkingsa Kej-Džej Ozborn obelodanio je u podkastu Adama Šeftera kako je spasao život čoveku koji se nalazio u zapaljenom vozilu.

NFL:

Pik pete runde drafta 2020. godine je koristio usluge kompanije Uber koja se bavi prevozom putnika, kada su se našli pokraj automobila koji je probio ogradu jednog mosta u Ostinu. Ozborn je zajedno sa dva prolaznika i vozačem „Uber“ vozila u kojem se nalazio pritrčao u pomoć osobi koja je bila u nevolji, a upravo je Kej-Džej izvukao vozača čije je vozilo zahvatio plamen.

„Policajci su nam rekli da smo mi spasli život tom čoveku – on ne bi bio u stanju da izađe sam“, rekao je Ozborn, a potom se i oglasio na Tviteru:

„U nedelju smo tri heroja i ja pomogli da se spase jedan život tako što smo vozača izvukli iz zapaljenog automobila posle teškog udesa. Nisam mislio da ću se ikada naći u takvoj situaciji“.

Ozborn je član Vajkinsa otkad je u NFL. Odigrao je 43 meča za tri sezone. Uhvatio je 110 dodavanja za 1.305 jardi, a 12 puta je doneo i tačdaun svom timu. Ipak, hvatač kaže da se ništa ne može porediti sa situacijom u kojoj se nedavno zatekao.

„Ugledao sam automobil ispod mosta dok smo prolazili sa njegove leve strane. Bio sam svestan da je rizik veliki i da je vozilo moglo da eksplodira u bilo kom momentu“, rekao je 25-godišnjak i dodao:

„Drago mi je što sam bio u situaciji da mu pomognem zajedno sa ostalim herojima. To je bilo najluđe iskustvo u mom životu“.

Komentari

Vaš komentar