Lamar: Sa ovakvim hvatačima ciljam 6.000 jardi

NFL 5. maj 202313:48 1 komentar
Mitch Stringer-USA TODAY Sports

Kvoterbek Baltimora Lamar Džekson na potpisivanju novog ugovora istakao je da je veoma zadovoljan unapređenim hvatačkim korpusom i istakao da očekuje velike stvari.

Džekson je potpisao novi petogodišnji ugovor vredan 260 miliona dolara, čime je postao najplaćeniji igrač. Istovremeno, ove sezone je među hvatače dobio i Odela Bekama, tako da se očekuje da poboljša učinak kada su dodavanja u pitanju.

povezano

– Da budem iskren, kada vidim kakva oružja sada imam, sa ovakvim hvatačima ciljam 6.000 jardi. Nisam tip koji juri individualne nagrade i statistiku. Samo želim da uradim ono što niko nije jer mislim da imamo oružja za tako nešto. Imamo eksplozivne momke Zeja, Odela, Bejtmena, Marka… Tako da jedva čekam da krenemo – rekao je Džekson.

Džekson je dobio 2019. MVP priznanje, a inače je rekorder među kvoterbekovima po istrčanim jardima. Ipak, kod njega je i dalje upitnik oko sposobnosti bacanja lopte. Mnogi smatraju da su mu samo nedostajale kvalitetne hvatačke opcije, a uprava je rešila da i to ozbiljno pojača u ovom periodu.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare