Lombardi se vratio u LA: Pobednička parada Remsa

NFL 17. feb 20220:59 2 komentara
Los Angeles Rams
REUTERS/Mario Anzuoni

Posle mnogo godina Los Anđeles je konačno dočekao da pozdravi NFL šampione. Remsi su dva i po dana posle pobede u Superboulu priredili tradicionalnu pobedničku paradu za žitelje grada novog šampiona.

Kingsi 2014, Lejkersi i Dodžersi 2020. A NFL pobednika Los Anđeles je čekao od 1984. kada su, na privremenom radu, Rejdersi osvojili superboul, između dva boravka u Ouklendu. I konačno je veliki sportski grad dočekao šampiona u najpopularnijem sportu – Remse.

Šon Mekvej, Eron Donald, Metju Steford, Kuper Kap, Odel Bekam i ostali momci koji su doneli novo veliko slavno poglavlje ovog grada, pozdravili su sugrađane u tradicionalnom šampionskom defileu. I videlo se da je ovo trebalo Los Anđelesu, s obzirom da osam godina njegovi građani čekaju na ovakvu paradu. Jer su Lejkersi i Dodžersi zbog pandemije koronavirusa u punom jeku bili onemogućeni da učestvuju u ovako velikom trenutku.

Naravno i sada nije moglo da se obezbedi prisustvo publike u punom kapacitetu, pa je omogućeno da samo 20.000 srećnika pozdravi šampione.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare