Mahoms: Biće to velika bitka

NFL 17. jan 202218:16 0 komentara
Patrik Mahoms Džoš Alen
REUTERS/Denny Medley

Kanzas Siti Čifsi na ubedljiv način izborili su plasman u divizijsku rundu NFL plej-ofa i tamo ih čeka repriza prošlogodišnjeg finala AFC protiv Bafalo Bilsa.

Dve ekipe su odigrale odiličan meč u borbi za Superboul, ali su bolji bili i Čifsi i drugu godinu zaredom obezbedili utakmicu nad utakmicama. Cilj im je da se i treći put zaredom nađu u završnoj predstavi, a opet im se na putu nalazi Bafalo, koji je predvođen sjajnim Džošom Alenom ubedljivo razbio Nju Ingland Petriotse.

povezano

– Oni su zaista mnogo dobar tim, kojeg je teško pobediti. Imaju izuzetan napad, izuzetnu odbranu, izuzetan specijalan tim. Igrali smo prošle godine u finalu AFC i mogu sa sigurnošću da kažem da će to biti velika bitka – rekao je kvoterbek Kanzas Sitija Patrik Mahoms.

Meč između Kanzas Sitija i Bafala igraće se kao i prošle godine na Erouhedu. To će biti poslednji duel divizijske runde i on je na programu u noći između nedelje i ponedeljka pola sata posle ponoći. Taj kao i sve mečeve divizijske runde možete pratiti u direktnim i ekskluzivnim prenosima na kanalima Sport Kluba.