Mahoms: Nisam ni blizu GOAT statusa

NFL 16. apr 202417:41 0 komentara
Patrik Mahoms
Photo by Christian Petersen/Getty Images

Kvoterbek Kanzas Siti Čifsa Patrik Mahoms bez sumnje je najuticajniji NFL igrač današnjice, a nije malo onih koji su sigurni da će do kraja karijere zavrediti status najvećeg svih vremena (GOAT). Ipak, on sam ističe da je to suviše daleko za njega.

Mahoms je sa Čifsima ovog februara ispisao istoriju u NFL. Pošto je franšiza iz Kanzas Sitija postala prva koja je uspela da odbrani titulu posle 19 godina i Nju Ingland Petriotsa.

Sjajni kvoterbek dobio je nagradu MVP Superboula, što mu je treća u karijeri. Istovremeno ima i dva MVP sezone, a već je stigao i do tri Lombardijeva trofeja. Tu su već brojni rekord koje je postavio i neizbežno je poređenje sa najvećima.

Osam tačaka optužnice zbog udesa: Rajs se predao policiji

Brejdi razmišlja o povratku, tri tima dolaze u obzir

Preminuo O Džej Simpson

– Tu su Tom Brejdi, Džo Montana, Den Marino, Pejton Mening ili Eron Rodžers. Ima mnogo njih koji su držali visok nivo dugo vremena. To je ključ, konstantnost u karijeri da biste uopšte bili u priči. Trenutno nisam ni blizu GOAT statusa – rekao je Mahoms.

Možda i jeste u pravu. Ali ako ovako nastavi, nema sumnje da će u skorije vreme biti potpuno legitiman kandidat u toj vanvremenskoj diskusiji.

Bonus video

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi ko će ostaviti komentar!