Mekarti: Znam kako se pobeđuje u NFL

NFL 20. jan 202218:20 > 21. jan 2022 13:38 0 komentara

Trener Dalas Kaubojsa Majk Mekarti odlučan je u uverenju da zna kako se pobeđuje u NFL i nije ga u tome pokolebao ni poraz od San Francisko Fortinajnersa.

Mnogi su upirali prstom u njega, smatrali da je njegovo loše rukovođenje satom (za šta su ga optuživali i u Grin Beju) koštalo ekipe pobede nad Fortinajnersima. Razgovarao je Mekarti sa vlasnikom Džerijem Džonsom, ali kako stvari stoje, ima potpunu podršku.

povezano

– Imali smo veoma pozitivne razgovore. Fokusirani smo na proces evaluacije. Razumem zašto ljudi postavljaju pitanja. To je deo posla. Imam posao da uradim i znam vrlo dobro šta mi je činiti. Znam kako se pobeđuje u ovoj ligi. Imam veliko samopouzdanje u pogledu toga što smo izgradili za dve godine – rekao je Mekarti.

Doduše, ovo jeste iskorak u odnosu na njegovu prvu sezonu u Dalasu, kada nije uspeo da se plasira u plej-of. Inače, sa Pekersima je osvojio prsten 2011. ali od tada pa do 2019. zabeležio je još samo četiri plej-of pobede, pride u poslednje dve sezone propustio je priliku da se plasira u doigravanje.