„Ne bih imao ništa protiv da Rodžers dođe u Džetse“

NFL 27. jan 202318:321 komentar
Patrick McDermott/Getty Images

Ponovo je aktuelna tema oko potencijalnog odlaska Erona Rodžersa iz Grin Beja. Pominju se razne destinacije, a nekako najglasnije varijanta da se pojavi u Njujork Džetsima.

Sam Rodžers nije negirao mogućnost da napusti Viskonsin. Govorio je o tome da ima šansu da ponovo bude MVP, ali ukoliko bude u pravom okruženju. Džetsi žele kvoterbeka, po mogućstvu iskusnog, sposobnog da vodi ekipu do pobeda u nizu i spremni su da plate koliko treba.

povezano

Da postoji nešto u ovoj priči možda je i krunski dokaz angažovanje Natanijela Heketa kao ofanzivnog koordinatora Džetsa, čoveka koji je dugo sarađivao sa Rodžersom u Grin Beju. Ova mogućnost se sviđa Sosu Gardneru, momku koji je eksplodirao ove sezone i došao do nominacije za defanzivnog rukija godine.

– On je definitivno sjajan. On to radi praktično od kada sam se rodio. Nemam šta da kažem kontra njega. Video sam od njega mnogo dobrih stvari. Zasigurno sjajan kvoterbek. Definitivno ne bih imao ništa protiv da Rodžers dođe u Džetse – rekao je Gardner.

Ostaje da se vidi da li će Rodžers da ide stazom svog velikog prethodnika Breta Farva, koji je iz Grin Beja (gde je osvojio jednu titulu, baš kao i Rodžers) otišao upravo u Njujork Džetse.

Komentari

Vaš komentar