Mahoms: Endi Rid mi dopušta da budem ja

NFL 12. feb 20247:32 0 komentara
Mark J. Rebilas-USA TODAY Sports

Kvoterbek Kazas Sitija Patrik Mahoms je posle pobede njegovih Čifsa u Super boulu poručio da mu je ovaj trofej najznačajniji. Najviše je istakao probleme koje su Čifsi imali tokom sezone, ali kroz koje su prošli i pored kojih su odbranili titulu.

Po četvrti put u istoriji, a po treći put u poslednjih pet sezona Čifsi su došli do trofeja Vinsa Lombardija. Opet je ekipu vodio sjajni Patrik Mahoms koji se sada već i svrstava među najbolje kvoterbekove svih vremena, a čini se da je „poglavicama“ baš ovaj Super boul bio najteži.

„Ovaj Super boul mi znači više. Jer su se dešavale različite stvari kroz koje smo morali da prođemo. One su nas spremile za plej of. Imali smo do sada sjajne mečeve u plej ofu, a ovaj plej of nam je najbolji jer smo se borili kada situacija nije bila sjajna“, kaže Mahoms.

Jedan od bitnih šrafova je i preiskusni 65-godišnji trener Kanzas Sitija Endi Rid. Nekada dugogodišnji trener Filadelfije je već preko jedne decenije u Čifsima i sa njima je osvojio sva tri Super boula u svojoj karijeri.

„On je jedan od najboljih trenera svih vremena. Znam da nema još sve trofeje i ima još mnogo sjajnih trenera, ali način na koji on vodi utakmicu i da uspeva gde god da je… Što se mene tiče on izvlači najbolje iz mene jer me pušta da budem ja. To je važno. Ne tera me da budem neko drugi. Ne mislim da bih bio ovakav kvoterbek da nemam trenera Rida. Osim toga mislim da je najbolja moguća osoba i to je nešto stvarno posebno“, dodaje Mahoms.

Bonus video

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi ko će ostaviti komentar!