Rajans pazari već oprobano: Vord potpisao za Hjuston

NFL 15. mar 202314:01 2 komentara
Džimi Vord
Sean M. Haffey/Getty Images

Doskorašnji defanzivni bek San Francisko Fortinajnersa Džimi Vord pridružiće se Hjuston Teksansima, koje od nedavno vodi nekadašnji defanzvni koordinator Fortinajnersa Demiko Rajans.

Vord je bio igrač sa najdužim stažom u ekipi San Franciska, a po završetku minule sezone je postao slobodan agent. On je potpisao dvogošnji ugovor sa Teksansima po kojem će zaraditi najviše 14,5 miliona dolara, uključujući i bonuse.

NFL:

Džimi je karijeru počeo na poziciji sejftija, pre nego što je počeo da igrao kao nikelbek – to jest slot kornerbek. Rajans je sa 31-godišnjakom sarađivao u prethodne dve sezone u Kaliforniji i nije poznato na kojoj poziciji će češće igrati u Hjustonu.

Za Vorda se govori da ima građu kornerbeka, ali da obara poput lajnbekera i to je glavni razlog zašto on može biti od velike koristi na svim pozicijama u sekonderiju.

Vord je prethodne sezone zabeležio 41 obaranje, tri intersepštna i jedan isforsirani fambl.

San Francisko je učešće u plej-ofu prethodne sezone završio porazom od Filadelfija Iglsa u finalu Nacionalne fudbalske konferencije, dok je Hjuston sa skorom 3-13-1 bio daleko od pozicija koje vode u doigravanje.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare