Rastali se Remsi i Dešon Džekson

NFL 3. nov 20210:132 komentara
Mitchell Leff/Getty Images

Jednostavno, nije išlo. Dešon Džekson došao je ove sezone u Los Anđeles, ali nije uspeo da se nametne kao jedna od hvatačkih opcija sa dosta snepova, stoga je najrealniji scenario bio odlazak.

Pošto Remsi nisu uspeli da nađu tim za trejd, a kako se približava rok za trejdove, dve strane su odlučile da sporazumno raskinu ugovor. Iako mu je karijera u silaznoj putanji Dešon Džekson je ipak rekao da ovo nipošto ne znači kraj karijere.

Veoma sam zahvalan na periodu koji sam proveo u Los Anđeles Remsima. Iako ovo nije ishod koji smo želeli izrazito cenim što mi je data prilika i podrška od strane trenera i navijača. Razumem da se sve dešava sa razlogom i radujem se novom poglavlju NFL karijere. Hvala vam – napisao je na Instagramu Džekson.

Džekson je do sada igrao za Filadelfiju, Vašington i Tampa Bej Bakanirse, bio je tri puta izabran za Proboul, a poznat je u karijeri po uhvaćenim tačdaunima za veliku jardažu (ima pet za 80 i više jardi, po čemu je izjednačen sa velikim Džerijem Rajsom). Da to još ume pokazao je i ove sezone protiv šampiona Tampa Bej Bakanirsa kada je uhvatio pas od 75 jardi za tačdaun.

Komentari

Vaš komentar