Stilersi tek u produžetku „preživeli“ startera Smita i Hokse

NFL 18. okt 20218:09 1 komentar
Ben Rotlisberger
Joe Sargent/Getty Images

Ekipa Pitsburg Stilersa savladala je kod kuće Sijetl Sihokse u produžetku 23:20 u poslednjem meču večeri u NFL.

Presudio je fild gol Krisa Bosvela sa 36 jardi na 2:50 do kraja, pa sada Stilersi imaju skor 3-3, dok su Sihoksi na dve pobede i četiri poraza.

NFL:

Heroj je bio lajnbeker Ti-Džej Vat, koji je prethodno izazvao fambl protivničkog kvoterbeka Džina Smita duboko u polovini Sihoksa. I tokom ranijeg dela meča je Vat blistao i predvodio je odbranu Stilersa, koji su se vratili posle 14 poena zaostatka na poluvremenu.

Kvoterbek Ben Rotilsberger bacao je za 229 jardi, uz tačdaun, dok je ruki raning bek Nadži Heris trčao 83 jarda.

Džino Smit, kvoterbek koji je igrao za Sihokse umesto povređenog Rasela Vilsona, kompletirao je 23 od 32 dodavanja za ukupno 209 jardi, uz tačdaun. Bio to njegov prvi start posle skoro četiri godine. Aleks Kolins menjao je Krisa Karsona i trčao je za 101 jard.

Loša vest za Sihokse je i povreda lajnbekera Darela Tejlora, koji je posle pada na 3:10 do kraja regularnog dela igre na nosilima prevezen u bolnicu.

Sledećeg ponedeljka, Sihoksi dočekuju Nju Orleans Sejntse, dok su Stilersi slobodni u narednom kolu i prvi sledeći meč igraju sa Braunsima u Klivlendu 31. oktobra. NFL pratite u direktnim prenosima samo na kanalima Sport kluba.

Komentari (1)

Vidi sve komentare