Super vajld kard vikend u NFL šampionatu na Sport klubu

Američki fudbal 10. jan 202210:53 > 10:54 1 komentar
Dustin Bradford/Getty Images

Posle uzbudljive poslednje runde u NFL šampionatu, poznat je i raspored mečeva za prvo kolo plej ofa ili kako ga u Americi zovu „Super vajld kard vikend“. Svi mečevi biće direktno prenošeni na kanalima Sport kluba.

Program počinje duelom između Sinsinatija i Las Vegasa u okviru Američke fudbalske konfrencije u subotu u 22.30 časova. U nastavku večeri u istoj konfrenciji od 2.15 časova snage će odmeriti Bafalo i Nju Ingland.

povezane vesti

Prvi meč u okviru Nacionalne fudbalske konferncije odirgraće aktuelni šampion Tampa Bej i Filadelfija u 19 časova u nedelju. Dalas i San Francisko u ovkiru NFC –a podeliće megdan takođe u nedelju od 22.30 časova.

Nedeljni program zaključiće Kanzas Siti i Pitsburg u okviru AFC od 2.15 časova. Novina za prvu rundu plej ofa je i popularni „Monday night“. Koplja će u terminu od 2.15 časova u noći između ponedeljka i utorka podeliti Los Anđeles Remsi i Arizona.

Sve utakmice prve runde plej ofa NFL šampionata možete pratiti na kanalu Sport Klub uz SBB ili ukoliko još uvek niste korisnik SBB usluga – putem EON aplikacije uz EON pakete van SBB mreže koji su dostupni preko bilo kog interneta u Srbiji. EON sport paket dostupan je za 799 dinara, bez ugovorne obaveze u narednih 30 dana.