Teksansi tuženi zbog Votsona

NFL 28. jun 20220:36 1 komentar
Peter Aiken / Stringer

Ne stišava se buka oko slučaja "Votson." Ne samo da se kvoterbek suočava sa brojnim tužbama za seksualno uznemiravanje, već će zbog njegovih "greha" ispaštati Hjuston Teksansi.

Jer iako je Votson otišao pre par meseci iz Hjustona, najmlađa NFL franšiza i dalje oseća posledice postupaka dojučerašnjeg kvoterbeka. Naime advokat Toni Bazbi podneo je tužbu protiv organizacije jer „nije uticala na Votsona da promeni ponašanje“ zbog kojeg su podnete 24 tužbe za seksualno uznemiravanje.

povezano

– Podneli smo tužbu protiv Hjuston Teksansa jer imamo čvrsto uverenje da su u organizaciji bili upoznati sa stvarima koje je činio Votson i da ništa nisu preduzeli da utiču na njegovo ponašanje – rekao je Bazbi.

Ova tužba dolazi u jeku istrage NFL Votsonovog slučaja. Kvoterbek sada Klivlend Braunsa, u utorak ide na saslušanje tim povodom. Tako da se i ova tužba može protumačiti kao dodatni vid pritiska i na samu ligu.

– Upoznati smo sa tužbom. Možemo samo da kažemo da smo od marta 2021. i da ćemo nastaviti da sarađujemo u punom kapacitetu sa svim organima reda oko svih istraga koje se vode – glasi u saopštenju Teksansa.