„To što Rodžers hoće kod nas pokazuje dokle smo stigli“

AP Photo/Mark J. Terrill

Eron Rodžers izrazio je želju da od naredne sezone igra za Njujork Džetse, što trener franšize iz Velike jabuke vidi kao veliki korak napred kada je njegova ekipa u pitanju.

Uprkos tome što se četvorostruki MVP praktično ponudio Džetsima, trejd i dalje nije realizovan. Čeka se dogovor dve franšize, a on trenutno deluje daleko. Ipak, trener Robert Saleh smatra da je i sama činjenica da kvoterbek Grin Beja pokazuje želju da završi u Džetsima, dokaz da je franšiza mnogo napredovala.

povezano

– Kada se setim gde smo bili pre dve godine, ovo je dokaz koliko smo daleko dogurali. Da igrač poput njega želi da igra za nas to je velika stvar. Ali imamo još mnogo posla da uradimo u tom pravcu – rekao je Saleh.

Međutim, istina je da se Grin Bej praktično pomirio sa tim da će Rodžers napustiti Viskonsin. Gotovo da je Džordan Lav promovisan za prvog kvoterbeka. Sa druge strane, glavni konkurent Džetsima za dovođenje Rodžersa Las Vegas Rejdersi dovođenjem Džimija Garopola praktično su rešili pitanje kvoterbeka i samim tim ostavili Džetse same u lovu na Rodžersa.

Komentari (0)

Vidi sve komentare