Voler: Volim što sam u Vegasu, trejda neće biti

NFL 28. apr 202212:00 0 komentara
Daren Voler
Katie Stratman-USA TODAY Sports via Reuters

Tajt end Las Vegas Rejdersa Deren Voler izjavio je da je razgovarao sa predstavnicima ekipe za koju nastupa i da su mu oni dali garancije da neće biti razmenjen, iako su proteklih dana kružile glasine da će Rejdersi o tome pregovarati sa Grin Bej Pekersima

Povodom toga, na društvenim mrežama se oglasio i kvoterbek Las Vegasa Derek Kar.

„Razgovarao sam sa predstavnicima tima i rekli su da se ništa ne dešava povodom toga, trejda neće biti. Kao što rekoh, sada ćemo se koncentrisati samo na igru“, izjavio je 29-godišnji tajt end.

NFL:

Las Vegas je upravo iz Grin Beja doveo hvatača Devontea Adamsa. Rejdersi su Pekersima za njega dali pikove prve i druge runde ovogodišnjeg drafta, ali Voler nije zainteresovan da krene u suprotnom smeru.

„Ne postoji moja reakcija na to, usredsređen sam na učenje novog sistema napada u Las Vegasu. Upoznajem se sa novim trenerima i uživam trenirajući sa saigračima dok imam priliku za to. Ovo je posao, šta god da se desi – desi se. Uživam dok provodim vreme u Vegasu, volim nove trenere i izazove koji su pred nama. Fokusiran sam na ono što mogu da kontrolišem“.

Volerov ugovor sa Rejdersima ističe za dve godine, a 29-godišnji igrač će u naredne dve sezone zaraditi 12,5 miliona dolara, ne računajući bonuse.

Prošle sezone je zabeležio 55 hvatanja za 665 jardi i dva tačdauna, što predstavlja lošiji učinak u odnosu na 2019. i 2020. godinu kada je imao više od 1000 jardi hvatanjem.