Votson zove Hopkinsa, Stefanski zadovoljan onim što ima

NFL 31. maj 202316:58 1 komentar
Diandre Hopkins Dešon Votson
REUTERS/Tommy Gilligan

Jedno od većih pitanja između dve sezone biće gde će karijeru nastaviti Diandre Hopkins. Kao slobodan agent ima brojne mogućnosti, a bivši saigrač Dešon Votson izrazio je želju da ga vidi u Klivlendu.

– Nas dvojica pričamo, još od vremena iz Hjustona. Nismo gubili kontakt ni posle njegovog odlaska u Arizonu. Naš odnos uvek je bio sjajan. Znam da je sada njegova odluka predmet interesovanja medija, ali svakako da bismo voleli da dođe. Moje je samo da ga nazovem, a za ostalo da se pobrine Endru Beri (generalni menadžer) – rekao je Votson.

povezano

Međutim, neće biti lako dovesti Hopkinsa u Klivlend. Prvo u seleri kepu imaju nešto malo više od šest miliona dolara, a i čini se da Braunsi imaju druge prioritete, pošto su solidno popunjeni na hvatačkim pozicijama (Amari Kuper, Dominik Pipls-Džons, Ilajdža Mur, Markiz Goldvin, a draftovan je Sedrik Tilman. To i potvrđuje donekle trener Kevin Stefanski.

– Veoma mi se sviđa naš hvatački korpus. Zaista volim ove momke. Naravno, Endru i ekipa uvek traže još neke opcije, pa neću da komentarišem druge igrače.