MLB: Katastrofa Hjustona, Dodžersi dobili Kabse

Victor Decolongon/Getty Images

U MLB ligi Los Anđeles Dodžersi su savladali Čikago Kabse 3:2, dok su neprijatno iznenadili Hjuston Astrosi porazom od 12:0 protiv Toronta.

 U derbiju Nacionalne lige Dodžersi su slavili protiv Kabsa, a tim iz Los Anđelesa vodio je posle pet ininga 1:0. U šestom je bilo 2:1 za Čikago pa je tada bilo nerešeno 2:2. Ključan poen Dodžersi prave u osmom iningu, da bi u devetom Čikago ostao bez poena i bez pobede.

Lider Američke lige Hjuston je izgubio od Toronta čak 12:0, a ključan je bio šesti ining u kom su Blu Džejsi imali sedam poena. Jenkisi su savladali Vajt Sokse 10:3, Vašington je bio bolji od Arizone 15:5, Atlanta od Filadelfije 15:1, Klivlend od Detroita 8:0, a Sinsinati od Teksasa 11:3.

Tesan trijumf je ostvario Pitsburg protiv Majamija 5:4, iako je Majami vodio 4:2 posle četiri ininga. Pirati su međutim napravili tri poena u šestom i sedmom iningu za preokret.

Tampa Bej Rejsi su bili bolji od Ejndželsa iz Los Anđelesa 6:5, a ključan je bio osmi ining posle kog je Tampa vodila 6:3.

Sent Luis je slavio u Njujorku na gostovanju Metsima 4:3 uz odlučujući poen za Kardinalse u osmom iningu.

Kanzas Siti je bio bolji od Minesote 8:6 u veoma uzbudljivoj završnici u kojoj je Kanzas u poslednja tri ininga imao pet poena. Najuzbudljiviji duel igrali su San Dijego i Kolorado. Bilo je 14:13, a Padresi su došli do trijumfa posle preokreta u poslednjem iningu. Rokisi su vodili 13:10, a u poslednjem udaranju San Dijego je napravio četiri poena.

Milvoki je bio bolji od San Franciska 5:3, a Sijetl je savladaio 6:3 ekipu Ouklanda iako su Atletiksi vodili 3:2 pred poslednja dva ininga. Red Soksi su savladali Baltimor 8:6, u meču u kom je posle devet ininga bilo 3:3. Ipak Boston je došao do triijumfa posle uzbudljivog ekstra ininga.