Tajgerova izjava posle nesreće: Ne seća se da je vozio

Golf 5. mar 202111:24 0 komentara
Tiger Woods
Harry How/Getty Images

Jedan od najvećih golfera svih vremena Tajger Vuds operisan je posle saobraćajne nsereće koju je doživeo krajem februara i u kojoj je zadobio ozbiljne povrede noge, a prema pisanju američkih medija, 45-godišnji sportista se ne seća trenutka sudara.

Čuveni golfer povređen je u saobraćajnoj nesreći 23. febraura – njegov automobil se prevrnuo, a u nesreći nije učestvovalo nijedno drugo vozilo. Vuds nije zadobio povrede opasne po život, ali mu predstoji dug i težak oporavak usled brojnih povreda desne noge.

Tajger Vuds:

Vuds je u utorak imao operaciju u kojoj mu je u desnu tibiju ugrađena pločica.

Policijski zvaničnici su ga upitali kako je do udara došlo, ali je Vuds izjavio da ne zna i da se čak ni ne sreća da je vozio. Kada mu je ukazana prva pomoć i kada je odvezen u bolnicu on je ponavljao da ne zna ništa“, otkrio je izvor američkog „Ju-Es-Ej Tudeja“.

Pokušavamo da ustanovimo da li je došlo do prekršaja. Kada je u saobraćajnoj nesreći neka osoba povređena, moramo da ustanovimo šta je bio razlog tome. Ukoliko ne vidimo da je počinjen ikakav zločin, onda slučaj zavodimo kao običnu saobraćajnu nesreću“, izjavio je šerif Džon Šlegl.

Vuds je član PGA Tura od 1996. godine, osvojio je 15 mejdžor turnira, po čemu je ispred njega na večnoj listi samo Džek Niklos. Vlasnik je brojnih rekorda u golfu i najprepoznatljivije je lice sporta.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi ko će ostaviti komentar!