Nastavlja se rat Pantera i Rendžera: Rajnhart za 2:2

Hokej 29. maj 20248:41 0 komentara
Sem Rajnhart
REUTERS/Sam Navarro

Hokejaši Floride ostvarili su pobedu u četvrtoj utakmici finalne serije Istočne konferencije protiv Njujork Rendžersa na svom ledu kao domaćini 3:2 i izjednačili u seriji na 2:2.

Nastavlja se rat dve velike ekipe. Imao je gost iz Velike jabuke priliku da duplim brejkom povede u seriji 3:1 i obezbedi meč loptu u Medison Skver Gardenu. Ipak, Panteri su preživeli, ali imaju i dalje pritisak da ponovo moraju do brejka.

Sanrajz u Floridi bio je pravi izlazak sunca (sunrise) za Pantere, na koje se nadvila tama posle poraza u trećoj utakmici. I to najviše zahvaljujući Semu Rajnhartu, strelcu pobedonosnog gola posle 72 sekunde u produžetku.

Poveli su Rendžeri na isteku devetog minuta, pošto je Troček realizovao igrača više. Rezultat 0:1 bio je na snazi do isteka 29. minuta. A onda je u 33. minutu bilo 2:1. Benet i Verhej su doneli preokret.

Ipak, to nije bio kraj uzbuđenjima. Na samom početku treće trećine Lafrenije pogađa i donosi novo izjednačenje 2:2. To je bio rezultat predviđenih 60 minuta, da bi u produžetku zasijao Rajnhart i obezbedio još jednu utakmicu u Sanrajzu.

Peta utakmica u Medison Skver Gardenu na programu je u noći četvrtka na petak.

Bonus video

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi ko će ostaviti komentar!