Bostonu klasik Istoka, Predatori zgazili Sent Luis

Boston Bruins
Photo by Mike Ehrmann/Getty Images

Sjajan meč odigrali su rivali sa Istoka Pitsburg Pingvinsi i Boston Bruinsi i slavili su gosti 4:3. Mnogo nezanimljivije bilo je u Nešvilu gde su Predatorsi savladali Sent Luis 6:1.

Bruinsi polako, ali sigurno se bliže Prezident trofeju za najbolju ekipu ligaškog dela. Ovom pobedom oni su došli praktično na korak od obezbeđivanja laskave titule.

Ali Pingvini su se borili kao da im je to poslednje. Jer se oni bukvalno bore za ulazak u plej-of. Vodili su tri puta Bruinsi, ali se Pitsburg tri puta vraćao. Međutim, ovo je bilo veče Davida Pastrnaka koji je postigao tri gola, od čega pobedonosni dva i po minuta pre kraja. Jedan gol postigao je Mekavoj, a za Pingbvinse Rast je dva puta bio strelac i jednom Gencel.

Što se tiče Sent Luisa, za njih će plej-of po svemu sudeći ostati sanak pusti. Delovalo je da mogu da uhvate priključak ukoliko bi pobedili Nešvil, ali Predatori su u skladu sa svojim imenom bili nemilosrdni. Slavili su 6:1, a briljirali su Novak sa golom i tri asistencije i Evanđelista sa golom i dve asistencije.

Komentari (0)

Vidi sve komentare