Kiša golova, poede Rendžersa, Pantersa i Lajtingsa

NHL 30. okt 20221:05 0 komentara
Bruce Bennett/Getty Images

Izuzetno efikasno veče u NHL karavanu. Na tri meča postignuta su čak 24 gola, a pobede su ostvarili Njujork Rendžersi, Tampa Bej Lajtingsi i Florida Pantersi.

Najefikasnije bilo je u Dalasu, gde je lider Centralne divizije Dalas dočekao, ne baš dobre na početku sezone, Njujork Rendžerse. Posle prve dve trećine bilo je 3:3. Za Dalas su golove postigli Marčment, Hinc i Robertson, a za Rendžerse Krajder, Troček i Zibanedžad.

Međutim, u trećoj deonici Rendžersi su izdominirali. I to u samo dva minuta postigli su tri gola, preko Džonsa, Gotijea i ponovo Tročeka za konačnih 6:3.

U duelu timova iz divizije Atlantik Florida je na svom ledu savladala Otavu 5:3. Za Floridu golove su postigli Verhe dva, Barkov, Montur i Metju Tkačuk po jedan. Za Otavu strelci su bili Pinto, Brejdi Tkačuk i Holden.

To je bila i jedina pobeda domaćih, a najzanimljivije je bilo u Kaliforniji, gde su posle velike borbe Tampa Bej Lajtingsi pobedili San Hoze Šarkse 4:3 golom Kučerova 57 sekundi pre kraja meča. Pre toga su golove za ekipu sa Floride postigli i Hedman, Kolton i Kilorn, dok su za Šarkse strelci bili Karlson dva puta i Šturm.