Nikšićani mogu do polufinala Lige šampiona

POKCG

Golbal klub Nikšić sa dva poraza i pobedom završio je drugi takmičarski dan finalnog turnira Lige šampiona u Roštoku, a uoči trećeg dana, nakon pobede nad Hanzom iz Roštoka, Nikšićani i dalje imaju realne izglede da stignu do polufinala.

Nikšićki golbalisti u drugom kolu poraženi su od nemačkog Čemnicera 15:5, dok je u trećem bolji bio litvanski Saltinis 8:5. Utisak su popravili pobedom protiv finskog Old Pauera sa 8:7.

Nikšić nakon dva takmičarska dana i četiri odigrana meča ima polovičan učinak. Na startu turnira izabranici trenera Nikole Čurovića savladali su domaću Hanzu 12:7. Ekipa Nikšića takmičenje na finalnom turniru nastaviće duelima protiv finskog Aisti sporta i portugalskog Andvisa.

POKCG

Plasman u polufinale izboriće četiri prvoplasirana tima, dok će ostala dva igrati za peto mesto. Polufinalni dueli na programu su 30. oktobra, dok će osvajači trofeja i medalja biti poznati dan kasnije.

Nikšićki klub u Roštoku nastupa u sastavu Goran Macanović, Marko Nikolić, Nikola Nikolić, Miloš Ranitović, Mirnes Ramović i Velizar Obradović. Predvodi ih trener Nikola Čurović, kome asistira Branislav Bulatović.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi ko će ostaviti komentar!