LŠ: Dinamo pobedio Ziratbank, Trentino lako protiv Kana

Odbojka 13. jan 202222:34 > 23:16 1 komentar
Srećko Lisinac Trentino
FOTO: CEV

Odigrana su tri meča, trećeg kola Lige šampiona u muškoj konkurenciji, a pobedama su se radovale ekipe Dinama iz Moskve, Jastržebskog i Trentina.

Moskovljani su odigrali sjajan meč, dominirali od prvog do poslednjeg minuta, pa su kao gosti savladali Zirat Bankaši sa 3:0 (25:12, 25:20, 25:15). U pobedničkom timu Denis Bogdan je osvojio 19 poena, a Jaroslav Podlesnih i Cvetan Sokolov po 14. Kod domaćih, Vuter Ter Mat je stigao do 10 poena.

Dinamo posle tri odigrana meča u grupi B ima osam bodova, dok je ekipa iz Ankare ostala na šest. Projekt Varšava ima jedan, a belgijski Maseik je bez bodova, međutim i jedan i drugi klub imaju i meč manje.

Ter Mat (Zirat) protiv Dinama iz Moskve
FOTO: CEV

Jastržebski je u gostima nadigrao Fridrihshafen sa 3:0 (25:15, 25:17, 25:15). Pitanje pobednika se nije postavljalo nijednog trenutka. Trevor Kleveno je osvojio 11 poena, Jan Hadrava i Lukaš Višnjevski po osam, dok su u taboru domaćina Danijel Munjiz de Oliveira i Lusijano Visentin upisali po 10.

Jastrzebski posle tri meča u grupi A ima devet bodova. Ruselar sa dve utakmice ima dva, kao i bugarski Hebar. Fridrihshafen je posle tri runde ostao na dva boda.

Fridrihshafen - Jastržebski
FOTO: CEV

Trentino je deklasirao slabašni Kan na svom parketu sa 3:0 (25:13, 25:13, 25:13). Krajnji rezultat dovoljno govori o dešavanjima na parketu. Alesandro Mikjeleto je osvojio 11 poena, a Podraščanin, Lisinac i Lavija po devet. U poraženom timu, kojeg je sa klupe vodio Nikola Matijašević srednjaci Koncilja i Cvetičanin osvojili su po devet poena. Veći deo meča za goste iz Francuske, na poziciji dizača, odigrao je i Aleksa Batak.

Trentino je stigao do šestog boda. Lidersku poziciju u grupi E drži Peruđa sa devet. Fenerbahče je osvojio tri, dok je Kan bez bodova.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare