Šok: Atanasijević posle osam godina napušta Peruđu

Odbojka 14. feb 20212:09 > 2:17 1 komentar
Aleksandar Atanasijevic
Foto: Print Screen, Volleyball Forever

Aleksandar Atanasijević (30), iako ima još godinu dana ugovora, napušta Peruđu na kraju sezone. To je objavio njegov menadžer Branislav Mitrović, na zvaničnom sajtu svoje agencije „Volleyball Forever”.

Posle osam godina i velikih uspeha u dresu Sir Safetija, Atanasijević je odlučio da ode iz kluba. Nepoverenje, koje mu je u nedavnom razgovoru iskazao trener Vital Hejnen, prelilo je čašu i nateralo aktuelnog kapitena da se odluči za odlazak iz prestonice Umbrije.

Da li će se Batina odbojkaška odiseja nastaviti u Poljskoj, jer ga već mnogi vide kao novog-starog člana SKRA iz Belhatova, ili Pjaćenci, kod Lorenca Bernardija, ostaje da se vidi?

Tek, Atanasijević je u dresu Peruđe osvojio prvu klupsku titulu, dva Kupa i tri Superkupa Italije. Tri puta bio je najbolji poenter i najbolji napadač Lige, jednom i MVP Šampionata i Kupa, a tri puta i najbolji poenter Lige šampiona.

U agenciji „Volleyball Forever“ podsećaju da je njegovo srce oduvek kucalo za Peruđu i njene sjajne navijače, ali i da je došlo vreme za rastanak, nove izazove, novu energiju i nove trofeje u nekom novom klubu.

U poslednjoj rečenici takođe piše i to, da će informacije oko Batinog novog kluba uskoro biti poznate.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare