Sadržaji i iskustvo – SPORT KLUB 4K

sport klub

Novi Sport Klub u ponudi „SBB” jedinstven sportski i televizijski ugođaj.

Sport Klub je poznat po tome da probija granice, i to ne samo po najekskluzivnijim sadržajima, već i po tehnologiji.

I ove jeseni opravdavamo poziciju regionalnog lidera i nudimo jedinstveno vizuelno iskustvo svim korisnicima koji se odluče da prate Sport Klub 4k – kanal u apsolutno najnovijoj tehnologiji, potpuno u korak sa najrazvijenijim zemljama na planeti. Sport Klub 4k kanal pruža jedinstvenu mogućnost praćenja sportskih događaja i nešto što do sada nije viđeno na ovim prostorima, jedinstven sportski i televizijski ugođaj.

4k je najmodernija i najkvalitetnija tehnologija praćenja TV prenosa, pri čemu se oznaka „4K“ odnosi na broj piksela, što je, skoro četiri puta više od HD tehnologije koja ima 1080 piksela. Ona je tek u povoju i tek se pojavljuje na TV aparatima, društvenim mrežama i video platformama kao što su YouTube, Dailiymotion i Vimeo.

Za sada, za prave ljubitelje sporta i tehnologije u 4K formatu prenosićemo trke Formule 1 i najvece fudbalske duele na svetu Real – Barcelona, Barcelona – Real…. Očekuje se da u dogledno vreme bude obezbeđen prenos i mečeva engleske Premijer lige.

Ostanite uz Sport Klub jer će, kao i uvek, uz najbolje prenose biti i tehnoloških inovacija i prijatnih iznenađenja za naše gledaoce.