SK CEFL: Vukovi razbili Vulvse

Beogradski Vukovi ostvarili su drugu pobedu u regionalnoj CEFL ligi, deklasirali su Vulvse u Budimpešti sa 44:18.

Domaćin je poveo fild golom, ali je usledila serija Vukova od 29:0 kojom su rešili meč. Briljirao je Lens Krizin koji je istrčao dva, te bacio i uhvatio po jedan tačdaun za ubedljivu pobedu u Mađarskoj.

Posle trijumfa Divljih veprova nad aktuelnim šampionom Ljubljana Silverhoksima u subotu, naši predstavnici prišli na korak od plasmana u finale Centralno-evropske lige.

Siraki je Vulvsima doneo prednost fild golom, što je ujedno bilo i sve od poena u prvoj četvrtini, a onda je Lens Krizin poveo „čopor“ sa Ade ka novoj pobedi.

Američki kvoterbek je najpre sam utrčao u end zonu, potom je uposlio sunarodnika Tonija Vašingtona pasom od 50 jardi, da bi konačan rezultat prvog poluvremena postavio hvatanjem, posle proigravanja Davida Lukića – 22:3.

Do najveće, a ujedno i konačne prednosti od 26 poena, Vukovi su stigli po povratku sa odmora, trčanjem Mihajlovića (29:3). U nastavku susreta, koji je obeležio i veliki broj famblova i grešaka sa obe strane, timovi su bili prilično izjednačeni, pa su viđena još po dva tačdauna.

Mađari su poentirali pasovima kvoterbeka Rešeja ka Sirakiju i Zmaku, dok su Vukovi do protivničke end zone stigli trčanjem, najpre Maria Lugonje, a potom i Krizina.

Author: AK