„Ako mislite da se slažem sa Vučićem oko p…ra… Ne“

Ostali sportovi - Ostalo 29. maj 202413:02 238 komentara
Printscreen

Gost nove epizode Sportlajata biće Bora Đorđević, pasionirani ljubitelj sporta, navijač Crvene zvezde, legendarni Bora Čorba. Uz priče o sportu i oko sporta, nije mogla da bude izbegnuta ni priča o Borinom nastupu na mitingu Srpske napredne stranke.

„Bio sam četvrti golman FK Pekara. Jedno godinu i po dana sam bio golman i napredovao sam od četvrtog golmana – stigao sam do prve rezerve. Zato što je jedan otišao u zatvor, a jedan otišao u vojsku“, ispričaće između ostalog Bora u emisiji.

Emisija će premijerno biti emitovana na Sport Klubu 1 od 22.25

Prisetio se i dana kada je Zvezdu, čiji je veliki navijač, gledao sa severa:

„Tad sam išao na sever da se družim sa svim tim ludacima. Interesantniji mi je sever, kad si među ljudima. Kad ne možemo da se tučemo sa vama (partizanovcima, prim.aut.) mi se onda tučemo sa policijom, a kad ne možemo da se tučemo sa policijom mi se onda tučemo među sobom“.

A bilo je i priče o onom koncertu na kome je Bora pevao ogrnut šalom Hajduka iz Splita.

„Mediji uvek prave frku. Mediji sada imaju nove zvezde, imaju ove kurve, pedere, kriminalce, to furaju“, kaže Đorđević.

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Spo(r)tlight by Igor Miklja (@sportlightshow)

Kaže Bora da sada svako može da na internetu iznese svoje mišljenje:

„I onda se raznorazne budale kojima čovek ne bi ni orah iz ruke uzeo, niti bi saslušao ni jednu njihovu reč, prave strašno pametni sakriveni iza pseudonima i objašnjavaju njihov pogled na stvarnost, to je najgora strana demokratije“.

I naravno, nije moglo bez priče o Borinom nastupu na mitingu Srpske napredne stranke:

„Ne podržavam vlast. To je pogrešno. Ja sam pevao na tom mitingu. U razgovoru sa Vučićem, Vučić mi je rekao otprilike ovako – ja znam da se u mnogim stvarima ne slažemo, ali bi bilo dobro da se sada pojaviš na tom mitingu. Ja sam rekao tačno je da se ne slažemo u mnogim stvarima, a onda sam pogledao ko je opozicija i shvatio da je opozicija tog momenta bila nula, ništa. Sada je situacija malo drugačija. Ali, ako mislite da se slažem sa Vučićem oko pedera, nema govora. Ne, nema govora i to je jasno i meni, a i Vučiću“.

Bonus video

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare