Srećan nam rođendan!

Sport Klub logo
SK

Sport Klub danas slavi rođendan! Velikih 17!

Od prvih koraka pa do danas, kroz sve vetrove i oluje, ali i kroz najbolje trenutke, uvek smo se trudili da budemo najbolji, pre svega da budemo profesionalni. I to se neće promeniti!

Plan Sport Kluba je te 2006. bio da tržištu u ovom regionu prenese sportske događaje na način na koji se to nije radilo do tada. Ali, verovatno niko nije ni zamišljao da ćemo doći tu gde smo ovog trenutka.

Sada, Sport Klub je simbol sporta na ovim prostorima, ali što je možda još važnije, simbol onoga kako bi sport trebalo da se prati i doživi. Glasovi naših komentatora, tekstovi i blogovi naših novinara su poznati i van granica regiona. Ali, ne nameravamo da se zaustavimo tu. Ima još prepreka da se obori i postoje neki rekordi koje još nismo postavili.

Sport Klub je mesto na kome ste ispratili osvajanje gotovo svih titula Novaka Đokovića, ali i ostalih naših tenisera.

Sport Klub je dom najboljeg fudbala, najbržih motora i Formule 1. Dom najboljeg hokeja i svedok nekih od najboljih dešavanja u borilačkim sportovima. Dom najboljeg omladinskog regionalnog fudbalskog turnira na kome ćete neke od najboljih mladih igrača videti pre svih skauta ovog sveta.

Ispratili smo neke od najvećih uspeha srpske odbojke… Uz nas gledate najbolji vaterpolo…

Sport Klub je „poslao“ Orlove u Katar…

O svemu tome vam pišemo na portalu, izveštavamo vas sa lica mesta sa najvećih svetiskih događaja, deli sam vama najbolje i najzabavnije momente na YouTube kanalu i svim ostalim društevim mrežama…

Samo na Sport Klubu će svako pronaći po nešto, a neko će pronaći sve!

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare