Preuzmite novu SK aplikaciju na našem sajtu!

Sport Klub logo
SK

Dragi čitaoci, svesni smo problema sa Android aplikacijom koji traju danima i vaše frustracije zato što ne možete da čitate vesti na svom omiljenom sajtu.

Mi kao redakcija Sport Kluba smo učinili sve što je u našoj moći da nova verzija aplikacije nađe put do vas, pa smo tako kao privremeno rešenje pronašli mogućnost da možete da je skinete direktno sa našeg sajta.

Aplikaciju možete da pronađete na ovom linku, a instalacija je izuzetno jednostavna:
– pošto se preuzimanje završi proverite “download” folder pomoću aplikacije “File Manager” (menadžer datoteka na srpskom) radi instaliranja tog APK fajla. Može da se desi da preuzeti fajl može da se instalira dodirom na obaveštenje na baru sa notifikacijama.
– instalacija će biti započeta čim potvrdite da ste saglasni sa uslovima korišćenja pritiskom na taster Install (instaliraj).

U slučaju da dobijete poruku da je potrebno omogućiti instalaciju aplikacija sa nepoznatnih izvora (eng. unknown sources) potrebno je da uradite sledeće:
– idite u podešavanja telefona i pronađite Security and Privacy (Bezbednost).
– pronađite stavku Unknown sources (Nepoznati izvori) i omogućite je.
– Potvrdite da ste saglasni sa time i na taj način ste omogućili instalaciju nepoznatih aplikacija na svoj android uređaj.

Pošto ste preuzeli APK fajl i omogućili instalaciju sa nepoznatog izvora potrebno je preko fajl menadžera pronaći taj fajl i pokrenuti ga.

Od sada će vam se aplikacija sama ažurirati kako budu objavljivane nove verzije, nećete ništa morati da radite preko Play Store.

Važna napomena je da ovo ne važi za korisnike iOs aplikacije, pošto njima aplikacija radi bez problema sve vreme.

Još jednom, hvala vam na strpljenju i što ste uz nas.

Vaš Sport Klub.